Şablon:Sil My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir bir amerikan çizgi filmi. Yönetmenleri Jayson Thiessen, James Wootton ve Jim Miller'dir. Çizgi filmin her bölümü 20 dakikadır.

Seslendirmenler Edit

Filmin seslendirmenleri (orjinal dil) şunlardır:

Konu Edit

•Ponyville'da birçok pony yaşıyordur. Ponyville, Nightmare Moon tarafından ele geçirilmek istenir. Ama 6 arkadaş buna asla izin vermez. Yardımlaşarak arkadaşlığın sihrini öğrenip Ponyville'ı Uyum Elementleri ile kurtarırlar. Twilight Sparkle, ilk sezonda her gün Prenses Celestia'ya mektup yazar. Mektupta arkadaşlık hakkında neler öğrendiği yazılıdır.Birinci sezonun bir bölümünde de Prenses Celestia ona her hafta yazmak zorunda olmadığını ve sadece arkadaşlık ile ilgili bir ders aldıkça yazmasını ister.

•2.sezon'da ilk iki bölümde kaosun lordu Discord ile yüzleşir ve Ponyville'ı onun elinden -pençelerinden- alırlar. 2.sezonun son bölümünde de Canterlot'u Prenses Cadence'ın düğününde yerine geçen Değişkenler ordusunun kraliçesi Chrysalis ve ordusundan kurtarıp gerçek düğünü yaparlar.

•3.sezonda ilk iki bölüm Kristal İmparatorluk'a saldıran Kral Sombra'dan kurtulmak için Kristal Kalp'i bulmaya çalışan Twilight'ın yanındaki bebek ejderha Spike, Twilight zor durumda kalınca şenliğe kristal kalbi götürüp Kristal İmparatorluğu kurtarıyor.Ortalarda bir bölümde ise Discord iyi biri oluyor. 3.sezonun son bölümünde Twilight Sparkle, Star Swirl The Bearded 'ın son cümlesini yazamadığı karşı büyüyü tekrar yazıyor ve bir Alicorn -ponylerin dünyasında prenses- oluyor.

•4. sezonda ise Discord'un yıllar önce ektiği tohumlar, Prenses Celestia ve Luna'nın Uyum Elementleri'ni buldukları yer olan Uyum Ağacına saldırır.Twilight ve arkadaşları onları bağlayan Uyum Elementleri'ni geri vermek zorunda kalırlar.Ağacın yanında bir sandık belirir.Altı kilit ve altı anahtar.Sonraki bölümlerde Cömertlik,Sadakat,Kahkaha,Dürüstlük ve Nezaket elementlerinin anahtarlarını bulurlar. 4.sezonun son bölümünde ise ponylerin sihrini çalarak canavara dönüşen Lord Tirek ile savaşmaları gerekir.Sihir elementinin anahtarını da bulurlar.Sandıktan çıkan güç ile Equestria'ya sihri geri getirirler.Hemen ardından bir de kale belirir.Princess Celestia onun Prenses Twilight'ın olduğunu söyler.

-Durum : sezon arası-

This page was moved from wikipedia:tr:My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir. It's edit history can be viewed at My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir/edithistory

Kaynak hatası <ref> etiketleri var, ama <references/> etiketi bulunamadı

Also on FANDOM

Random Wiki